Skilsmisseadvokat nær København

Ønsker du og din partner en skilsmisse, og vil du sikre dig, at der er styr på det juridiske aspekt af sagen? En skilsmisse er ofte en følelsesmæssigt frustrerende situation, hvor det kan være svært at se klart, og du har derfor brug for en specialist, der kan løse dit juridiske problem hurtigt og professionelt.

Specialiseret familieretsadvokat i København

Hos Bouet Leschly er vi specialister i familieret, herunder skilsmisse. Skilsmissesager drejer sig ofte om:

  • Separation eller skilsmisse og forhandling af vilkårene for disse
  • Bodeling
  • Børn, fx spørgsmål om forældremyndighed og børnebidrag

Har du behov for en skilsmisseadvokat i København eller omegn, står vi klar til at tilbyde kvalificeret juridisk rådgivning med udgangspunkt i din individuelle sag. Ingen sag er ens, og vi tager os derfor god tid til at sætte os ind i netop din situation.

Konfliktløsning i skilsmissesager

Både hvis I er enige om at afslutte ægteskab, bodeling og aftaler om børn i mindelighed, og hvis I er uenige om dette, er vi hos Bouet Leschly klar til at påtage os din sag. Som advokater har vi begge mange års erfaring, og vores fokus er altid at nå frem til den bedste løsning via professionel forhandling og dialog. Er der konflikt mellem de forskellige parter i skilsmissesagen, tilbyder vi desuden at agere mediatorer i processen, så den kan løses til alles tilfredshed.

For en kompetent skilsmisseadvokat nær København, ring til os på telefon 39 63 41 11 eller udfyld vores kontaktformular. Vi har kontor på Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund, en adresse du nemt når med både bil og offentlig transport.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om din situation, så vi sammen kan vurdere, hvorvidt advokatbistand er vejen frem, og hvordan vi i så fald skal gribe situation an.

 

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej