Advokat ved Hellerup

Advokater Lise Bouet og Hans Henrik Leschly er to selvstændige advokater i kontorfællesskab i Charlottenlund. Vi har begge erfaring og kompetencer inden for en række fagområder, og derfor kan du roligt kontakte os, hvis du har brug for en advokat i nærheden af Hellerup. Læs med her, og bliv klogere på, hvilke opgaver vi blandt andet varetager.

Arveret og dødsbobehandling

Begge advokater hos Bouet Leschly Advokatfirmaer beskæftiger sig med arveforhold som fordeling af arv, testamente og dødsbobehandling. Vi er blandt andet behjælpelige med oprettelse af testamente, arvefordeling samt rådgivning ved privat skifte og skifte ved bobestyrer i forbindelse med behandling af dødsbo. Vi tilbyder kompetent rådgivning og personlig behandling af alle opgaver inden for arveret.

Sager inden for familieret

Vi er begge specialister i familieret, og vi kan derfor også yde rådgivning om øvrige familieretlige forhold som skilsmisse, separation, samlivsophør og andre juridiske opgaver, der vedrører ægteskab og samlivsforhold. Som specialister i familieret beskæftiger vi os desuden med sager om forældremyndighed samt adoption og anbringelse af børn.

Juridisk bistand til boligkøb- og salg

Skal du købe bolig, er vi også gerne behjælpelige med rådgivning, der sikrer dig et bedre overblik over eventuelle konsekvenser ved købet. Vi kan blandt andet gennemgå dokumenter og juridiske forhold, så du undgår ubehagelige overraskelser ved køb af fast ejendom. Skal du sælge, kan vi også bistå med gennemførelse af salget.

Erhvervsret

Foruden de ovennævnte privatretlige forhold yder vi også juridisk assistance inden for erhvervsret. Det kan for eksempel være rådgivning i forbindelse med køb, salg eller etablering af virksomhed, hjælp til kontraktforhandling og andre erhvervsretlige forhold.

Vil du vide mere?

Vi varetager desuden en række øvrige opgaver – herunder udlændingeret, ansættelsesret og konfliktløsning. Vil du vide mere, eller har du behov for en advokat i nærheden af Hellerup, der kan yde personlig og kvalificeret advokatbistand, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere – det er ganske uforpligtende.

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej