Arveforhold

 

 • Testamenter

  Vi rådgiver om, hvordan du bedst opnår den fordeling af din formue, der passer til din familiestruktur og dine ønsker. Vi bistår med oprettelse af testamente og om nødvendigt også ægtepagt, der har betydning for arvens fordeling.

 • Arveretlige forhold

  Arveforhold handler om den danske lovgivning for arv mellem familiemedlemmer, herunder familiens pligter og krav til hinanden.
  En advokat hjælper dig med den arv, du ønsker at efterlade til din familie, medmenneske eller andre.
  Advokater hjælper også med de juridiske regler, hvis du har arvet en formue, bolig eller lignende og ønsker at fordele arven mellem familiens medlemmer.

  Sager inden for arveforhold drejer sig ofte om:

  • Testament
  • Arvefordeling
  • Dødsbobehandling

  Specialister i arveforhold

  Advokaterne i Charlottenlund er begge specialister i arveforhold. Vi hjælper dig med at administrere din arv, så du undgår at bekymre dig om, hvem du efterlader din arv til.
  Advokaterne i Charlottenlund hjælper jer også med at håndtere et dødsbo eller fordele en arv mellem de retmæssige arvinger gennem juridisk assistance.

  Ring til os i dag – og fortæl os om din juridiske problemstilling

  En juridisk udfordring lyder ofte mere kompliceret end den nødvendigvis er.
  Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere din problemstilling – så ring til os og fortæl os om dine udfordringer og eventuelle sag.

  Advokaterne i Charlottenlund tilbyder en kvalificeret og personlig rådgivning, der hjælper dig til at løse din juridiske problemstilling. Vi lytter til dig, vi vurderer om advokathjælp er løsningen – og vi foreslår hvad dit næste juridiske skridt bør være.

 • Dødsbobehandling

  Vi rådgiver om dødsbobehandling, og bistår både ved privat skifte og som bobestyrer. Vi sørger for alle dele af bobehandlingen eller bistår arvingerne med selv at gennemføre bobehandlingen.

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej