Kompetent familieadvokat ved København

Hvis du bor i området omkring Charlottenlund, og du har brug for en familieadvokat, er det oplagt at kontakte advokat Lise Bouet. Lise Bouet har en advokatvirksomhed med speciale i familieret og privatretlige forhold, og hun kan hjælpe med sager inden for blandt andet forældreansvars, skilsmisse eller separation, og hun kan give juridisk bistand i diverse sager om børn.

Lang erfaring med familieret

Advokat Lise Bouet har en stor viden og mange års erfaring med området inden for familieret og privatretlige forhold. Hun har i mange år rådgivet og givet juridisk bistand inden for familieret og sager om børn, familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret, og hun har derfor en stor erfaring som familieadvokat.

Hvis du har brug for en advokat i forhold til en skilsmisse, en separation eller et samlivsforhold, er Lise Bouet et oplagt valg. Hun kan også rådgive og føre sager inden for bodeling, forældremyndighed, bopæl og samvær, særeje og ægtepagter, samejeoverenskomster, familieoverdragelser, samejeoverenskomstanbringelse af børn, tvangsadoption og familiens eller privates øvrige forhold. Lise Bouet har desuden en lang erfaring inden for arveretlige forhold og kan hjælpe med oprettelse af testamente eller behandling af dødsboer. Hvis du står i en tvist, og du har behov for en familieadvokat, der kan hjælpe med konfliktløsning gennem mediation, kan Lise Bouet også varetage opgaven. Her løser parterne deres konflikt gennem en proces, der ledes af en mediator for at nå den bedst mulige løsning.Familieadvokat København

Hvis du har brug for en familieadvokat i Charlottenlund, som giver en troværdig og kompetent service, er Lise Bouet et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte Lise Bouet for en uforpligtende snak om dine behov for juridisk bistand eller rådgivning.

Troværdige og kompetente advokater – Familieadvokat ved København

Lise Bouets advokatvirksomhed er beliggende på et kontorfællesskab i Charlottenlund med to andre advokatvirksomheder, som drives af advokat Hans Henrik Leschly  og advokat Henrik Lindahl.

De tre advokatfirmaer tilbyder rådgivning og bistand inden for hver deres område, og de har alle en stor viden og erfaring. Hans Henrik Leschly er specialiseret i blandt andet udlændingeret, og advokat Henrik Lindahl har en almen advokatpraksis og giver blandt andet advokatbistand inden for erhvervsret og handels- og selskabsforhold.

Kontorfællesskabet med de tre advokatvirksomheder har eksisteret siden 1996, og de arbejder alle tre ud fra et mål om at finde de bedste løsninger gennem dialog og forhandling. De har fokus på troværdighed og en god og forståelig kommunikation, hvor man som kunde hele tiden skal føle sig set og forstået.

Advokatvirksomhederne er beliggende på et kontorfællesskab på Charlottenlund Stationsplads 2 i Charlottenlund kun en kort køretur fra København.

Kontakt en erfaren familieadvokat

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en familieadvokat, er advokat Lise Bouet et trygt valg. Lise Bouet har mange års erfaring med at føre sager og rådgive inden for familieret og sager om børn, familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret, og hun har derfor en stor erfaring som familieadvokat. Lise Bouet er en troværdig og professionel familieadvokat, som altid arbejder løsningsorienteret, og i sager om børn er hendes fokus altid på at opnå de bedste løsninger for barnet.

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Lise Bouet, Henrik Lindahl eller Hans Henrik Leschly på kontorfællesskabet i Charlottenlund for en uforpligtende snak om din situation og dit behov for juridisk rådgivning.

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej