Erfarne advokater i Charlottenlund

Bouet er et kontorfællesskab med to advokater, som driver hver deres selvstændige virksomhed.

Vi har drevet advokatvirksomhed i lokalerne på Charlottenlund Stationsplads 2 i Charlottenlund siden 1996.

Vores advokatfirmaer tilbyder rådgivning og sagsbehandling både til erhvervsdrivende og til private. Vi bestræber os på at yde en personlig og kvalificeret rådgivning og på at være tilgængelige for vore klienter. Vi har fokus på troværdighed og en god kommunikation med vores kunder.

advokat-lyngbyVi kan hjælpe dig med sager inden for blandt andet familieret, fast ejendom og erhvervsret, så hvis du står i en tvist, eller du har brug for råd eller bistand i forhold til familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret, så er vi de rette at kontakte. Vi kan også hjælpe i forhold til køb og salg af fast ejendom og familie- og arveret, og vi kan give erhvervsmæssig rådgivning og bistand i forhold til handels- og selskabsforhold. Du kan læse mere om vores forskellige kompetenceområder og specialer under de enkelte advokater.

Vores målsætning er gennem engagement i vore klienters sager og en løsningsorienteret behandling at opnå det bedst mulige resultat.

Specialer

Advokat Lise Bouet kan yde bistand inden for familieret som for eksempel sager om børn, familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret. Lise Bouet har en lang erfaring inden for området, og hun giver en troværdig og professionel service. Fokus er altid først og fremmest på at finde løsninger gennem dialog og forhandling. Hvis det ikke er muligt at finde en god løsning sammen, får du hjælp til at opnå den bedst mulige afgørelse ved for eksempel domstolene.  I sager om børn, er hensynet til børnene altid i centrum.

Kontakt os – Bouet Leschly Advokat Charlottenlund

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller spørgsmål. Vi tager gerne tid til at tale med dig og besvare dine spørgsmål, og vi hører gerne om din situation, så vi kan vurdere, om vi er de rette til at hjælpe dig.
Det er nemt at komme til os med både offentlig transport og i bil. Hvis du kommer til os i bil, er der gratis parkering bag huset med indkørsel fra Lille Fredensvej. Hvis du kommer med offentlig transport, er vi beliggende tæt på Charlottenlund Station.

Lise Bouet – Advokat Charlottenlund

foto af Lise Bouet
Lise Bouet
Advokat

Charlottenlund Stationsplads 2
Charlottenlund,
København
2920

39634111
bouet@bouet.dk

Adressen til vores advokatkontor i Charlottenlund

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej