Advokat i udlændingeret i København

Erfaren advokat inden for udlændingeret

Hvis du bor i København, og du gerne vil finde en professionel advokat i nærheden, som kan yde juridisk bistand inden for udlændingeret, er advokat Hans Henrik Leschly et oplagt valg. Hans Henrik Leschly er specialiseret inden for udlændingeret og har over 20 års erfaring med sager om opholdstilladelse. Han er desuden specialiseret inden for erhvervsret og kan hjælpe med sager om fast ejendom, familie- og arveret, behandling af dødsboer og deling af fællesboer.

Så hvis du har brug for juridisk rådgivning og bistand af en advokat på området for udlændingeret, er Hans Henrik Leschly et oplagt valg. Hans Henrik Leschlys advokatvirksomhed ligger på Charlottenlund Stationsplads 2 i Charlottenlund kun en kort køretur fra København.

Erfarne advokater

Hans Henrik Leschlys advokatvirksomhed er en del af et kontorfællesskab med Lise Bouet, som har eksisteret siden 1996. De to advokatfirmaer tilbyder juridisk rådgivning og bistand inden for hver deres område, og de har alle en stor viden og erfaring inden for deres speciale.

Advokat Hans Henrik Leschly har specialiseret sig inden for blandt andet udlændingeret. Advokat Lise Bouet rådgiver og yder juridisk bistand inden for familieret og sager om børn, familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret.

Begge advokater har en løsningsorienteret tilgang med fokus på troværdighed og en god og forståelig kommunikation. Deres mål er at finde gode løsninger gennem dialog og forhandling.

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en advokat til at hjælpe dig inden for områder som udlændingeret, erhvervsret eller familieret, er advokaterne på kontorfællesskabet i Charlottenlund et godt valg. Advokatvirksomhederne ligger kun en kort køretur fra København, og her er du sikker på at få en troværdig service og en erfaren og kompetent advokat. Du er altid velkommen til at kontakte advokaterne på kontorfællesskabet i Charlottenlund.

Kontakt os

Hvis du bor eller arbejder i København, og du gerne vil i kontakt med en dygtig advokat, der kan hjælpe dig med en sag inden for udlændingeret, er du altid velkommen til at kontakte advokat Hans Henrik Leschly. Hans Henrik Leschly har mange års erfaring med udlændingeret, og han vil derfor kunne give dig en professionel service og hjælpe dig bedst muligt i din situation.

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Lise Bouet for en uforpligtende snak om din situation og dit behov for juridisk hjælp.

Der er gratis parkering bag huset med indkørsel fra Lille Fredensvej, hvis du kommer til kontorfællesskabet i bil.

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej