Advokat til boligkøb

Køb af fast ejendom er en kompliceret proces. Som køber er der mange ting at forholde sig til, og derfor vil det ofte være en god idé at alliere sig med en advokat i forbindelse med et boligkøb. Læs med her, og bliv klogere på nogle af fordelene ved at få rådgivning fra en advokat, når du skal købe bolig.

Du undgår ubehagelige overraskelser

Der er mange faldgruber ved køb af fast ejendom, og du kan nemt komme til at købe katten i sækken – med store økonomiske konsekvenser til følge. Der kan være ulovlige installationer i boligen, ulovlige tilbygninger eller tinglyste servitutter ved ejendommen for blot at nævne en lille håndfuld af uforudsete forhold, der i sidste ende kan koste dig mange penge.

Det kan dog være svært at få det fulde overblik over boligkøbets faldgruber og mulige konsekvenser uden juridisk erfaring. Derfor vil det altid kunne betale sig at lade en advokat hjælpe dig med at gennemgå ejendommens dokumenter og juridiske forhold i forbindelse med dit ejendom- eller boligkøb. Det kan spare dig for mange ubehagelige, økonomiske overraskelser.

Du får rådgivning fra en uafhængig part

I forbindelse med boligkøb vil sælgeren sædvanligvis være repræsenteret af en ejendomsmægler, som handler ud fra sine egne og sælgerens interesser.

Ved at lade en advokat rådgive dig under boligkøbsprocessen sikrer du, at dine interesser også bliver varetaget – ligesom sælgers interesser varetages af ejendomsmægleren. En advokat er en uafhængig rådgiver, som kan give dig et omfattende indblik i de mulige konsekvenser ved dit boligkøb, og som køber vil du derfor være væsentligt bedre stillet, når du er repræsenteret af en advokat.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Bouet Leschly Advokatfirmaer. Hans Henrik Leschly har mange års erfaring inden for boligkøb og rådgiver dig gerne om køb af fast ejendom.

Trackback from your site.

Leave a comment

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej