Få styr på din arv med en advokat

Er du i tvivl om, hvem du efterlader din formue til? Hos Bouet Leschly Advokatfirmaer er vi specialister i arveforhold, og vi er gerne behjælpelige med professionel rådgivning om testamente og andre arveretlige forhold. I dette indlæg ser vi lidt nærmere på, hvad vi kan hjælpe med.

Administration af din arv

Som udgangspunkt bliver din arv fordelt efter reglerne i arveloven. Det betyder, at halvdelen af din arv tilfalder din ægtefælle, mens resten går til dine børn. Hvis du ikke har en ægtefælle, vil hele arven tilfalde dine børn – og omvendt vil din ægtefælle arve hele din formue, hvis du ikke har nogen børn.

Familiestrukturen og de familiære relationer kan dog være vidt forskellige fra person til person, og der er ikke sikkert, at du nødvendigvis har fuldt overblik over, hvem der arver efter din død. Som advokater med speciale i arveret kan vi rådgive dig og hjælpe dig med at administrere din arv, så du sikres, at din formue fordeles efter dine ønsker.

Oprettelse af testamente

Hvis du ønsker en anderledes fordeling af din arv end den, der er bestemt af arveloven, kan du med fordel oprette et testamente. Med et testamente får du selv indflydelse på, hvordan din formue fordeles, og dine arvinge undgår samtidig at tage stilling til, hvordan fordelingen af arven skal foregå. Vi er gerne behjælpelige med at oprette testamente og en eventuel ægtepagt, hvis du ønsker indflydelse på fordelingen af din formue.

Fordeling af arv og dødsbobehandling

Vi hjælper også med fordeling af arv mellem de retmæssige arvinger samt rådgivning om de juridiske regler, der gør sig gældende ved fordeling af arv eller bolig. Endelig kan vi som advokater med speciale i arveret rådgive om dødsbobehandling og bistå med gennemførsel af bobehandling.

Har du spørgsmål om arveforhold?

Du er altid velkommen til at kontakte Lise Bouet eller Hans Henrik Leschly, hvis du har spørgsmål om arv, testamente eller dødsbobehandling.  

Trackback from your site.

Leave a comment

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej