Erfaren advokat tæt på Gentofte

I Charlottenlund tæt på Gentofte ligger et kontorfællesskabet med to advokater, som har hver deres specialeområde. Hvis du står i en tvist, eller du har en juridisk udfordring eller situation, som du har brug for en professionel advokat til at hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte advokaterne på kontorfællesskabet i Charlottenlund.Advokat tæt på Gentofte

Juridisk bistand inden for

På kontorfællesskabet i Charlottenlund i nærheden af Gentofte, får du en advokat, som kan hjælpe med mange forskellige juridiske udfordringer eller situationer. Vi har hvert vores speciale, hvorunder vi har en stor viden og lang erfaring.

Du kan blandt andet få hjælp til sager inden for familieret, fast ejendom og erhvervsret, og hvis du står i situation, hvor du har brug for råd eller bistand i forhold til familieformue, bodeling, fast ejendom eller arveret, så er advokaterne på kontorfællesskabet nær Gentofte også de rette at kontakte. Du kan desuden få hjælp i forhold til handels- og selskabsforhold, og du kan få en grundig og forståelig erhvervsmæssig rådgivning, hvis det er det, du har brug for. Det kan også være, du har brug for juridisk bistand inden for konkurrence- og immaterialret, hvilket du også kan få hjælp til her.

To erfarne advokater ved Gentofte

Lige siden 1996 har de to advokatvirksomheder givet juridisk bistand på kontorfællesskabet på Charlottenlund Stationsplads 2 i Charlottenlund.
De to advokatfirmaer tilbyder juridisk bistand og rådgivning til erhvervsdrivende og private, og du får en troværdig og erfaren advokat med en stor viden inden for sit speciale. Alle tilstræber at give en personlig og professionel rådgivning og sagsbehandling, som du som kunde kan føle dig tryg ved. Deres fokus er på en god og forståelig kommunikation og en troværdig og ordentlig service. De deler alle et mål om at opnå de bedste resultater for samtlige af deres kunder ved at have en løsningsorienteret tilgang og et stort engagement.

Advokat Lise Bouet har en advokatvirksomhed, der giver rådgivning og yder juridisk bistand inden for familieret som for eksempel sager om børn, familieformue, bodeling, fast ejendom og arveret. Lise Bouet har en lang erfaring og viden på området, og hun har en løsningsorienteret tilgang og giver en troværdig service. Hendes fokus er altid på dialog og forhandling, så målet først og fremmest er på at finde løsninger. Hvis det ikke er muligt at finde en god løsning, får du hjælp til at opnå den bedst mulige afgørelse ved for eksempel domstolene.  I sager om børn, er hensynet til børnene altid i fokus.

Advokat Hans Henrik Leschly har en advokatvirksomhed med speciale inden for erhvervsret, så hvis du har brug for juridisk rådgivning eller assistance inden for sager om fast ejendom såsom køb og salg af fast ejendom, familie- og arveret eller separations- og skilsmissesager, er han den rette at kontakte. Hans Henrik Leschly kan også varetage sager om dødsboer og deling af fællesboer. Han er desuden specialiseret i udlændingeret og har over 20 års erfaring med sager om opholdstilladelse.

Advokat Henrik Lindahl har en almen advokatpraksis, og her kan du få juridisk bistand inden for blandt andet erhvervsret og handels- og selskabsforhold, konkurrence- og immaterialret, fast ejendom og leje- og entrepriseret. Han giver herudover en professionel erhvervsmæssig rådgivning.

Kontakt os – Advokat Charlottenlund nær Gentofte

Hvis du bor i Gentofte, og du gerne vil finde en erfaren og professionel advokat i nærheden, er advokatvirksomhederne på kontorfællesskabet i Charlottenlund et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte advokat Henrik Lindahl, Hans Henrik Leschly eller Lise Bouet for en uforpligtende snak om dine behov for juridisk bistand. Advokaterne tager sig god tid til at snakke med dig og besvare dine spørgsmål, så de kan vurdere din situation.

Hvis du kommer til kontorfællesskabet i bil, er der gratis parkering bag huset med indkørsel fra Lille Fredensvej.

Lise Bouet – Advokat Charlottenlund

foto af Lise Bouet
Lise Bouet
Advokat

Charlottenlund Stationsplads 2
Charlottenlund,
København
2920

39634111
bouet@bouet.dk

HANS HENRIK LESCHLY – Advokat Charlottenlund

HANS HENRIK LESCHLY
HANS HENRIK LESCHLY
Advokat

Charlottenlund Stationsplads 2
Charlottenlund,
København
2920

39634111
hh@leschly.dk

Vores adresse – Advokat kontor i Charlottenlund

Advokat
Lise Bouet

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: bouet@bouet.dk
CVR: 15606630

Forretningbetingelser

Advokat
Hans Henrik Leschly

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Telefon: 39 65 60 60
Email: hh@leschly.dk
CVR: 79098817

Forretningbetingelser
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Find vej